Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: SFE Date: Oct 4, 2013 5:29am
Forum: movies Subject: media title in embedded player

Hi,
I'm planning to embed the video player from archive.org to illustrate some articles in an online publication. For the embed code I'm following the recommendations on http://archive.org/help/video.php
The structure of the article is like this:

["Some text... See doc 1"]

["Some text... See doc 2"]

["Some text... See doc 3"]


There is a test item here: http://ethnomusicologie.fr/test-item

The problem is that the button displayed in the middle of the video always shows "1." before the title of the video. Hence it is incoherent with the way the documents are referred to in the text of the article (document 3 still has a "1." before the title).

I use the iframe code specified in the section "Embed a single specific video file for item with 2+ video files". The player probably thinks that it still has a playlist, even though it is just one file long.

I don't actually need that number on the button. But I couldn't find a way to hide it in the iframe tag. In the options of the standard jwplayer I found "displaytitle" (boolean) and "title" (arbitrary string). But setting these in the iframe code has no effect.

A few years ago, I worked on a similar project, where we embedded videos from archive.org. The code used the tag. See an example here: http://ateliers.revues.org/8827 Is it still ok to use this method (which circumvents the problem described above) or is it deprecated?